Scroll Top
с.Извос община Белоградчик

За Вила Джун, къща за гости в Белоградчик

Къща за гости Белоградчик Вила Джун град

Повече от 15 години семеен хотел Вила Джун в с. Извос  е предпочитана дестинация за почиващите, както и за туристите посещаващи град Белоградчик. Тя се намира на 5 км. от града и е разположена на тихо и спокойно и живописно място. В непосредствена близост до природния феномен Белоградчишките скали. Близо до нас / на  100 метра / се провира река Лом. Тя е подходяща за спортен риболов на дребна риба, пикник или разходка . Тишината, спокойствието и зеленината тук ще ви заредят с положителна енергия. Ще Ви накарат да се отпуснете и отпочинете. За любителите на дългите разходки сред природата  района предлага многобройни маршрути, които са с различна дължина. Но всеки един от тях предлага красиви гледки и моменти. Околността е екологично чиста и има много зеленина, гори, поляни и ливади. Искате да ловите риба, да плувате и да правите плаж и да сте на планина едновременно, заповядайте при нас. До вилата се стига по  реновиран асфалтиран  път, семеен хотел Вила Джун разполага с достатъчно парко места. Предлагаме отлични условия за желаещите да къмпингуват, огромен двор и външни баня и тоалетна направени за целта.

Хотела разполага със :

  • Спортно игрище
  • Басейн
  • Две барбекюта
  • Детски кът и детски люлки
  • Декоративен мини водопад
  • Сауна

Къщи за гости Вила Джун Белоградчик предлага на своите клиенти отлични условия за еко и селски туризъм, осигурява квалифициран гид и транспорт за дестинациите , които искат да посетят.

В близост до Вила Джун са пещера Магура, Рабишкото езеро, природен парк Белоградчишки скали, крепост Калето, както и крепостта Баба Вида на 57 км. от Белоградчик . Също така можем да Ви предложим и еко пътека за разходки сред природата. Къща за гости Вила Джун Ви предлага и квалифициран гид и транспорт, както и битова механа “Духовата Музика” . Wi-Fi интернет навсякъде във Вила Джун.

Views: 0